Logo Hotel de Posthoorn
Posthoorn in winter

CATERING
BIJ U THUIS

Hapjes:

Een feestje? Hotel de Posthoorn Catering zorgt ervoor dat u uw gasten
verrast met de lekkerste hapjes. Voor ieder budget is het mogelijk om een verrassende samenstelling van heerlijke koude en/of warme hapjes te maken.

Buffetten:
Of het nu een Italiaans buffet, tapas of een stamppotbuffet wordt; we denken tot in detail met u mee over het meest passende buffet voor uw feest of evenement.
Catering FOLDER
- klik hier -
ZAKELIJK

Bedrijfscatering:

Dagelijks bieden we medewerkers en gasten van diverse bedrijven een lekkere gezonde maaltijd. Rekening houdend met de omvang van uw bedrijf en met het type werkzaamheden, ontwikkelen we samen een cateringconcept op maat.

Bedrijfsevenement:
Met uw zakelijke evenement heeft u de unieke kans om úw verhaal te delen met medewerkers, klanten of relaties. Dat kan een open dag, personeelsfeest, jubilieum, relatiedag, beurs of congres zijn. Samen zorgen we voor een beleving die de relatie met uw organisatie verder versterkt. We kunnen dit voor u organiseren bij u op het bedrijf, in ons hotel of op op een bijzondere locatie.
Weet u bijvoorbeeld dat personeelsfeesten, recepties en jubileumfeest onbelast zijn als ze plaatsvinden op de werkplek?

Publiekscatering:
Festival, concert of andere evenementen. Ze hebben ieder een specifieke programmering die vraagt om een vlekkeloze voorbereiding en organisatie van de publiekscatering. Met een passend assortiment en goed opgeleid personeel zorgt Hotel de Posthoorn Catering ervoor dat de kwaliteit en de snelheid is gewaarborgd.

Voor het aanvragen van een offerte kunt u een mail sturen naar info@hotel-deposthoorn.nl.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Catering
Catering
BIJZONDERE MOMENTEN

Trouwfeest:
De mooiste dag van uw leven wilt u intens beleven met uw gasten. Daarom zorgt Hotel de Posthoorn Catering ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt, van diner tot volledige wedding planning. Wij zorgen dat u maar één ding hoeft te doen en dat is genieten!

Jubileum:
Even staat u in het middelpunt van de belangstelling. Vanwege een zilveren jubileum oop de zaak, het zien van Abraham of Sarah, een gouden bruiloft of misschien heeft u wel een lintje ontvangen. U verdient het om deze dag helemaal in het zonnetje gezet te worden. Daar zorgt Hotel de Posthoorn Catering dus voor! Op uw manier. Bescheiden met heerlijke hapjes of een intiem diner. Óf uitbundig met een uitgebreid feest of buffet.

Afscheid:
Afscheid nemen van een dierbare is een enorm ingrijpende gebeurtenis. Wij zetten onze ervaring en creativiteit op integere wijze in om een uiterst persoonlijk afscheid te verzorgen. In de wetenschpa dat het verdriet niet vermindert, doen we ons best om u te helpen de waardevolle herinneringen mee te nemen richting toekomst.

Voor het aanvragen van een offerte kunt u een mail sturen naar info@hotel-deposthoorn.nl.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Catering
Catering